مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری معاونت راهبری استانهای حوزه هنری گفت: آرشیو دقیق مستندات و منابع آثار تولید شده و در دست تولید مراکز استانی یک ضرورت جدی است.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، در روز سوم چهلمین نشست سالانه رؤسای مراکز استانی جلسه هماندیشی پیرامون «نهضت روایت» و راهکارهای صد برابری شدن تولیدات تاریخ شفاهی با حضور محمد قاسمی پور مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری معاونت راهبری استانها برگزار شد.
قاسمی پور با اشارهای کوتاه به ضرورتهای پرداختن به تاریخ شفاهی بیان کرد: یکی از مأموریتهای صریحی که رهبر انقلاب به حوزه هنری دادهاند صد برابر شدن تولیدات تراز تاریخ شفاهی در ادبیات پایداری است.
وی در ادامه افزود: توسعه کمیت، به تعبیر حضرت آقا صد برابر شدن تولیدات حوزه هنری با حفظ کیفیت نیازمند گسترش دامنه جغرافیایی، دامنه موضوعات، طراحی ساز و کارهای خلاق و مدیریت بهینه عوامل و امکانات در این عرصه است.
مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری معاونت راهبری استانها، پروژههای ناتمام را آفت حوزه کاری خود دانست و گفت: بیش از ۸۰ پروژه ناتمام در مراکز استانی وجود دارد که لازم است تا ابتدای سال ۱۴۰۱ تعیین تکلیف شوند.
او درباره نحوه کارشناسی آثار تولید شده در مراکز استانی تصریح کرد: کارشناسی ما نه بوی ممیزی میدهند و نه بوی حکمِ بالاسری! همیشه سعی کردهایم با تولیدات همراه و به عنوان مشاور در کنار مراکز استانی باشیم.
قاسمی پور فعالیت در حوزه تاریخ شفاهی در مراکز استانی را به حضور در خط مقدم جبهه تشبیه کرد و اظهار داشت: آرشیو دقیق مستندات و منابع آثار تولید شده و همچنین آثار در دست تولید مراکز استانی یک ضرورت جدی است، متاسفانه عقبه آثار تولید شده خوب نگهداری نمیشوند.
وی در پایان تأکید کرد: بایستی در هر زمانی از تولیداتمان دفاع کنیم و این دفاع کردن فقط از مسیر مستندات و منابع اثر به ثمر میرسد. بدون شک بعد از چند دهه، آرشیو تاریخ شفاهی مراکز استانی تبدیل به گنجینه گرانبهای حوزه هنری میشود.
گفتنی است در خلال این جلسه مدیران مراکز استانی به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات خود پرداختند.
چهلمین نشست رؤسای مراکز استانی حوزه هنری با شعار «سیمرغ هنر انقلاب اسلامی در آسمان گام دوم» از سوم تا پنجم اسفندماه به مدت سه روز در شهر کرمان برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما